Фонд за устойчиво градско развитие на София (ФУГРС) - Jessica София

Към основното съдържание
Към главното меню

На свое заседание, проведено на 7 юли 2014 г., Инвестиционният комитет на ФУГРС одобри отпускането на кредит за изпълнението на проект на "Спортна София - 2000" ЕАД


На свое заседание, проведено на 7 юли 2014 г., Инвестиционният комитет на ФУГРС одобри отпускането на кредит за изпълнението на проект на "Спортна София - 2000" ЕАД.

Одобреният размер на заема за проект “Изграждане на Многофункционален спортен комплeкс "Зона Б-5", част от изграждането на парк Възраждане" (1 етап) е 3 026 795 лв. Проектът представлява първи етап от инвестиционен проект за модернизиране на спортната инфраструктура в град София и облагородяване на градската среда чрез изграждане на места за спорт и отдих в  район Зона Б-5, част от изграждането на парк „Възраждане“. По проекта се предвижда изграждането на Многофункционален Спортен комплекс за спортове на открито – „Зона Б-5-4" на площ от 23 897 кв. м., който ще предлага разнообразен набор от услуги и възможност за практикуване на множество спортове на открито. На територията на комплекса ще се провеждат любителски тренировки по различни спортове на открито, състезания и турнири, фирмени тим билдинги, семейни тържества, работа с деца в неравностойно положение и др. Проектът е подкрепен от Столична Голяма Община и Министерството на спорта на Република България.

^

  © 2016 - 2017 Фонд за устойчиво градско развитие
Всички права запазени.
 

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.


Сайтът е разработен от ИНАТ - Ивайло Божинов ЕТ (www.inat.biz)