Фонд за устойчиво градско развитие на София (ФУГРС) - Jessica София

Към основното съдържание
Към главното меню

На свое заседание, проведено на 1 юли 2014 г., Инвестиционният комитет на ФУГРС одобри отпускането на кредит за изпълнението на проект на Специализирана болница за активно лечение по онкология“ – ЕАД


На свое заседание, проведено на 1 юли 2014 г., Инвестиционният комитет на ФУГРС одобри отпускането на кредит за изпълнението на проект на Специализирана болница за активно лечение по онкология“ – ЕАД.

Одобреният размер на заема за "Развитие на високотехнологично лечение в СБАЛО - ЕАД гр. София" е 4 233 630.17 лв. Проектът предвижда закупуването на медицинска апаратура за различните лечебни звена в болницата с цел повишаване качеството на лечебния процес и развитие на високотехнологично лечение в СБАЛО – ЕАД, гр. София като национален център по онкология. Най-голям дял от инвестициите по проекта се падат на Клиниката по урология, като се предвижда оптимизирането на управлението чрез извършване на строително-ремонтни и строително-монтажни дейности и разполагането й в самостоятелно крило на четвъртия етаж. Предвижда се Клиниката по урология да разполага със самостоятелна операционна зала, което ще спомогне за обслужване на по-голям поток от пациенти.

^

  © 2016 - 2017 Фонд за устойчиво градско развитие
Всички права запазени.
 

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.


Сайтът е разработен от ИНАТ - Ивайло Божинов ЕТ (www.inat.biz)