Фонд за устойчиво градско развитие на София (ФУГРС) - Jessica София

Към основното съдържание
Към главното меню

На свое заседание, проведено на 5 юни 2013 г., Инвестиционният комитет на ФУГРС одобри отпускането на кредит в размер на 1 000 000 лв. за изпълнението на проект „ Възстановяване на пазарен комплекс „Връбница” на „Пазари Север” ЕАД


На свое заседание, проведено на 5 юни 2013 г., Инвестиционният комитет на ФУГРС одобри отпускането на кредит в размер на 1 000 000 лв. за изпълнението на проект „ Възстановяване на пазарен комплекс „Връбница” на „Пазари Север” ЕАД. По проекта се предвижда възстановяване на разрушения пазар „Връбница”, изгражданена павилиони, покриваща конструкция и инженерна инфраструктура. В павилионите ще се разположат магазини и ателиета за услуги, ще бъде създаден амфитеатър със сцена, ще бъде поставено мобилно търговско обзавеждане, районът ще се благоустрои със зелени площи, пешеходни и автомобилни алеи.

„Възстановяване на пазарен комплекс „Връбница” е вторият проект за градско развитие получил одобрение за финансиране от Инвестиционния комитет на ФУГРС. Първият одобрен проект е за „Реконструкция и капитален ремонт на „Женски Пазар” гр. София – 1-ви етап.

^

  © 2016 - 2017 Фонд за устойчиво градско развитие
Всички права запазени.
 

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.


Сайтът е разработен от ИНАТ - Ивайло Божинов ЕТ (www.inat.biz)