Фонд за устойчиво градско развитие на София (ФУГРС) - Jessica София

Към основното съдържание
Към главното меню
„ФОНД ЗА УСТОЙЧИВИ ГРАДОВЕ” (ФУГ) обявява процедура за финансиране на проекти по линия на финансов инструмент Фонд за градско развитие за София и Южна България

Фондът предоставя дългосрочни, нисколихвени кредити за изпълнение на финансово жизнеспособни проекти

виж повече
„Образователно-спортен комплекс Лозенец“ спечели два приза в националния конкурс "Сграда на годината България 2018 г."

Най-добрите проекти, реализирани през 2018 г. в България, бяха отличени на гала церемония на 13 декември в Sofia Event Center

виж повече
Официално откриване на ОСК Лозенец, втори етап

В Деня на народните будители – 1 ноември 2018 г., председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, г-жа Кремена Пенева и г-жа Надя Данкинова прерязаха лентата за откриването на Образователно-спортен комплекс Лозенец.

виж повече
ФУГР ЕАД сключи договор за финансиране на проект на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" ЕАД

Средствата по договора за заем са предназначени за финансиране на цялостното обновление на най-голямата и водеща в страната Клиника по изгаряния и пластична хирургия. Проектът предвижда и внедряване на иновативна медицинска апаратура в Урологичния, Неврохирургичния и Травматологичен комплекс на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" ЕАД.

виж повече
Фонд за устойчиви градове участва в ХІІІ Годишна среща на местните власти, организирана от Националното сдружение на общините в Република България

Срещата, състояла се между 1 до 3 октомври в к.к. Албена, за поредна година се утвърди като най-мащабния форум на българските общини.

виж повече
Фондът за устойчиви градове подписа две споразумения с Фонд на фондовете и ще отпусне над 342 млн. лв. кредити с преференциални условия

Обединението на ФУГР, Фонд ФЛАГ, ОББ и БКО ще кредитира проекти за градска среда, енергийна ефективност, туризъм и културно наследство до края на 2023 г.

виж повече
„Фонд за устойчиви градове“ е избран за фонд за градско развитие за София и за Южна България

Фондът включва Фонд за устойчиво градско развитие, Фонд ФЛАГ, ОББ и Българска консултантска организация, като ще разполага с ресурс от близо 360 млн. лв. за финансиране на устойчиви проекти за градско развитие и туризъм до 2023 г.

виж повече
Център за лечение на очни болести "Зрение 2020"

През януари 2018 г. ФУГР ЕАД сключи договор за проектно финансиране на специализиран медицински център за превенция, диагностика и лечение на социално-значими зрителни заболявания.

виж повече
Посещение на делегация на Комисията по регионално развитие (REGI) към Европейския парламент.

В периода 29 – 31.10.2017 г. в гр. София се проведе посещение на делегация на Комисията по регионално развитие (REGI) към Европейския парламент. В рамките на посещението делегацията са запозна с резултатите от изпълнението на проекти, финансирани по инициативата JESSICA чрез „Фонд за устойчиво градско развитие“ ЕАД.

виж повече
Участие на ФУГР в шестото издание на ФОРУМ ГРАДЪТ, 26.10.2017 г.

Изпълнителният директор на фонда взе участие в шестото издание на ФОРУМ ГРАДЪТ организиран от ГРАДЪТ Медиа Груп. Форумът дава публичност на визията на градските лидери за приоритетите при реализиране на потенциала на градовете и предоставя платформа на бизнеса за популяризиране на постиженията и иновациите в областта на управлението, планирането и реализирането на ключовите градски системи.

виж повече
^

  © 2016 - 2017 Фонд за устойчиво градско развитие
Всички права запазени.
 

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.


Сайтът е разработен от ИНАТ - Ивайло Божинов ЕТ (www.inat.biz)