Фонд за устойчиво градско развитие на София (ФУГРС) - Jessica София

Към основното съдържание
Към главното меню
Център за лечение на очни болести "Зрение 2020"

През януари 2018 г. ФУГР ЕАД сключи договор за проектно финансиране на специализиран медицински център за превенция, диагностика и лечение на социално-значими зрителни заболявания.

виж повече
Посещение на делегация на Комисията по регионално развитие (REGI) към Европейския парламент.

В периода 29 – 31.10.2017 г. в гр. София се проведе посещение на делегация на Комисията по регионално развитие (REGI) към Европейския парламент. В рамките на посещението делегацията са запозна с резултатите от изпълнението на проекти, финансирани по инициативата JESSICA чрез „Фонд за устойчиво градско развитие“ ЕАД.

виж повече
Участие на ФУГР в шестото издание на ФОРУМ ГРАДЪТ, 26.10.2017 г.

Изпълнителният директор на фонда взе участие в шестото издание на ФОРУМ ГРАДЪТ организиран от ГРАДЪТ Медиа Груп. Форумът дава публичност на визията на градските лидери за приоритетите при реализиране на потенциала на градовете и предоставя платформа на бизнеса за популяризиране на постиженията и иновациите в областта на управлението, планирането и реализирането на ключовите градски системи.

виж повече
„Фонд за устойчиво градско развитие“ ЕАД участва в семинар на тема „Интегрирано градско развитие чрез използване на финансови инструменти“

Събитието се проведе в периода 27-28.09.2017 г. в Експозиционен център "ФЛОРА", гр. Бургас и бе насочено към експерти от общински търговски дружества, евроексперти и финансисти от общините, които участват в разработването и управлението на проекти, реализирани с финансови инструменти.

виж повече
ФУГР ЕАД представи възможностите за финансиране с Финансови инструменти в периода 2014-2020

На 23.06.2017 г., в гр. Велико Търново, се проведе Информационен ден на тема "Напредък по финансовите инструменти по ОПРР 2014-2020 г."

виж повече
Опитът на ФУГР бе представен на конференция "Бизнес тема: Еврофондове, публични програми и интелигентен растеж"

Деница Николова - замесник-министър на регионалното развитие и благоустройството - представи успешната дейност на "Фонд за устойчиво градско развитие" ЕАД през първия етап на инвестиране

виж повече
ФУГРС сключи първото си Споразумение за проектно финансиране от етапа на реинвестиране

На 22.02.2017 г., в присъствието на кмета на гр. София - г-жа Йорданка Фандъкова, бе подписан договорът за кредит между ФУГРС ЕАД и Втора многопрофилна болница за активно лечение - София ЕАД.

виж повече
ФУГРС отчете 133 897 кв. м. подобрени и реновирани градски терени и създадени 117 нови работни места

Фондът за устойчиво градско развитие на София представи резултатите от дейността през първия четиригодишен период на специално събитие на 15.11.2016 г. в сградата на училище „Св. Георги“. Сред официалните гости бяха министър Лиляна Павлова и кметът на София Йорданка Фандъкова, представители на Управляващия орган на ОП „ Регионално развитие“, на банки-партньори, както и мениджърите на търговските дружества, чиито проекти са финансирани от този нов за България финансов инструмент.

виж повече
На 03.11.2016 г. се проведе официалното представяне на проекта на ДКЦ XII - София

На 3.11.2016 г. от 11:00 часа се проведе официалното представяне на градски проект „Подобряване качеството на медицинските услуги и осигуряване на рентабилна здравна инфраструктура в ДКЦ XII гр. София чрез закупуване и доставка на иновативна медицинска апаратура”, финансиран от „Фонд за устойчиво градско развитие на София – ФУГРС“ ЕАД.

виж повече
ФУГРС подкрепи провеждането на Форум "Градът" 2016

"Фонд за устойчиво градско развитие на София - ФУГРС" ЕАД бе официален партньор на Форум "Градът" 2016. Изпълнителният директор на Фонда, Надя Данкинова, взе участие в първия панел на събитието, чиято тема бе "Перспективи за развитие на българските градове". В рамките на този панел бяха представени инвестиционните програми за периода 2014-2020 г., модели и инструменти за финансиране на градски проекти и насоки и предизвикателства пред устойчивото развитие на българските общини.

виж повече
^

  © 2016 - 2017 Фонд за устойчиво градско развитие
Всички права запазени.
 

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.


Сайтът е разработен от ИНАТ - Ивайло Божинов ЕТ (www.inat.biz)