Фонд за устойчиво градско развитие на София (ФУГРС) - Jessica София

Към основното съдържание
Към главното меню

Посещение на делегация на Комисията по регионално развитие (REGI) към Европейския парламент.


В периода 29 – 31.10.2017 г. в гр. София се проведе посещение на делегация на Комисията по регионално развитие (REGI) към Европейския парламент. В рамките на посещението делегацията са запозна с резултатите от изпълнението на проекти, финансирани по инициативата JESSICA чрез „Фонд за устойчиво градско развитие“ ЕАД. Посетени бяха двама от крайните получатели, изпълнили успешно своите проекти с подкрепата на Фонда – УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ и „Образователно-спортен комплекс Лозенец“ .

В рамките на посещението в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“, представители на болницата запознаха делегацията с проекта и представиха закупения високотехнологичен линеен ускорител.  За две години от работата на отделението по радиохирургия са преминали повече от 800 пациенти, които са се възползвали от възможностите за диагностика и лечение.

Екипът на „Образователно-спортен комплекс Лозенец“, представи на участниците в делегацията модерната училищна база и образователната услуга  отговарящи на най-високите световни стандарти, както и визията на ръководството за развитие на комплекса и гарантиране на  високо конкурентно ниво на образование. 

^

  © 2016 - 2017 Фонд за устойчиво градско развитие
Всички права запазени.
 

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.


Сайтът е разработен от ИНАТ - Ивайло Божинов ЕТ (www.inat.biz)