Фонд за устойчиво градско развитие на София (ФУГРС) - Jessica София

Към основното съдържание
Към главното меню

Отвори врати Медицински Център „Салвебис“, гр. София, във връзка с изпълнението на проект „Иновативно лечение на заболяването „ендометриоза“ и статични заболявания на ЖПО в „МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР САЛВЕБИС“ – София“.


В началото на месец март 2016 г. официално бе открит поредния успешно завършен проект, финансиран от „Фонд за устойчиво градско развитие на София – ФУГРС“ ЕАД  по  инициативата JESSICA - Медицински център "Салвебис", гр. София.

Общата стойност на проекта е 1 411 317 лева, като 510 000 лева са предоставени под формата на заем по инициативата JESSICA. От тях 255 000 лева (50%) са предоставени от ОП „Регионално развитие 2007-2013“, а останалите 255 000 лева (50%), са средства, предоставени от „Фонд за устойчиво градско развитие на София – ФУГРС“ ЕАД.

Предоставеното финансиране бе използвано за закупуване на медицинска апаратура от последно поколение, която ще осигури по-прецизно и навременно диагностициране и последващо лечение на различни заболявания, основно свързани с женските полови органи. Предоставяйки достъп до модерна медицинска техника и иновативни методи за лечение, проектът цели увеличаване на раждаемостта и подобряване на качеството на живот на жените.

Освен кабинетите, свързани с диагностика и лечение на заболявания на ЖПО, в медицинския център са обособени  стоматологичен,  педиатричен и ехографски кабинет, самостоятелна клинична лаборатория, както и хирургичен кабинет за малки хирургични интервенции, които ще обслужват пациенти сравнимо с най-добрите европейски практики.

Центърът е изграден така, че да осигури максимален комфорт както за лекаря, така и за пациента. В допълнение, в резултат на изграждането на медицинския център са открити 18 нови работни места за специалисти в различни области – гинекология, ендокринология и други. 

^

  © 2016 - 2017 Фонд за устойчиво градско развитие
Всички права запазени.
 

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.


Сайтът е разработен от ИНАТ - Ивайло Божинов ЕТ (www.inat.biz)