Фонд за устойчиво градско развитие на София (ФУГРС) - Jessica София

Към основното съдържание
Към главното меню
На 22 и 23 май 2013 г. по съвместо със Столична община, Фонда за устойчиво градско развитие на София (ФУГРС) и Областен информационен център София-град и София-област за популяризиране на Кохезионната политика в България

На 22 и 23 май 2013 г. по съвместна инициатива на Столична община, Фонда за устойчиво градско развитие на София (ФУГРС) и Областен информационен център София-град и София-област за популяризиране на Кохезионната политика в България (ОИЦ – София), в сградата на ОИЦ-София се проведоха работни информационни срещи с представители на народни читалища и търговски дружества в здравния сектор.

виж повече
От 29 март 2013 г. офисът на Фонд за устойчиво градско развитие на София (ФУГРС) ЕАД е с нов адрес

Считано от 29 март 2013 г. офисът на Фонд за устойчиво градско развитие на София (ФУГРС) ЕАД e с нов адрес: София 1000, ул. „6-ти септември” 1, ет. 4 (вход срещу градинката „Кристал”).

виж повече
На свое заседание, проведено на 27 февруари 2013 г., Инвестиционният комитет на ФУГРС одобри отпускането на кредит в размер на 7 086 911.00 лева за изпълнението на проект „Първи етап на проект „Реконструкция и капитален ремонт на „Женски Пазар” гр. София

Основната цел на проекта е да се подобри средата и инфраструктурата на района и да се подпомогне развитието му като привлекателен за жителите, посетителите, инвеститорите, приходящите и работещите в него, както и двигател за повишаване на неговата конкурентоспособност.

виж повече
На 24.01.2013 г. общинско дружество "Пазари Север" ЕАД подаде искане за кредит в размер на 1 000 000 лева

Предназначението на исканото финансиране е подпомагане изпълнението на проект "Възстановяване на пазарен комплекс "Връбница".

виж повече
На 19.11.2012 г. общинско дружество "Пазари Възраждане" ЕАД подаде искане за кредит в размер на 7 086 911 лева

На 19.11.2012 г. общинско дружество "Пазари Възраждане" ЕАД подаде искане за кредит в размер на 7 086 911 лв. от ФУГРС. Предназначението на исканото финансиране е подпомагане изпълнението на първи етап от проект "Реконструкция и капитален ремонт на "Женски пазар".

виж повече
Надя Данкинова представи възможностите за финансиране на инвестиционни проекти

Надя Данкинова представи възможностите за финансиране на инвестиционни проекти, които предоставя „Фонд за устойчиво градско развитие на София” ЕАД, на конференцията BalREc - Investments and Real Estate, която се проведе на 8 ноември 2012 г. в Кемпински хотел Зографски

виж повече
Изпълнителният директор на „Фонд за устойчиво градско развитие на София” ЕАД Надя Данкинова взе участие в събитие „Инвестиционни възможности в рамката на инициативата JESSICA в България”

Изпълнителният директор на „Фонд за устойчиво градско развитие на София” ЕАД Надя Данкинова взе участие в събитие „Инвестиционни възможности в рамката на инициативата JESSICA в България”

виж повече
^

  © 2016 - 2017 Фонд за устойчиво градско развитие
Всички права запазени.
 

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.


Сайтът е разработен от ИНАТ - Ивайло Божинов ЕТ (www.inat.biz)