Фонд за устойчиво градско развитие на София (ФУГРС) - Jessica София

Към основното съдържание
Към главното меню
На 14 август 2015 г. в присъствието на министър председателя г-н Бойко Борисов, министъра на младежта и спорта г-н Красен Кралев и кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова бе открит „Многофункционален спортен комплeкс "Зона Б-5"

На откриването на спортния комплекс присъстваха много изтъкнати български спортисти, олимпийски и световни шампиони, приятели на спорта и граждани. Новата спортна зона се простира на площ от близо 24 декара. В рамките на проекта са изградени спортни площадки за практикуване на множество спортове на открито - 3 игрища за мини футбол на изкуствена трева, 3 игрища за тенис на корт, игрище за плажен футбол или волейбол, пързалка за кънки и хокей, игрище за стрийтбол, игрище за петанк, покрита площадка за 8 тенис маси, както и детска площадка. Преместваеми трибуни за 150 седящи места позволява в него да се организират турнири и състезания.

виж повече
Официално подписване на Договор за възлагане изпълнението на функциите на банка–партньор между „Фонд за устойчиво градско развитие на София”ЕАД и „СИБАНК” ЕАД

На 27 юли 2015 г., се състоя официалното подписване на Д О Г О В О Р за възлагане изпълнението на функциите на банка–партньор между „Фонд за устойчиво градско развитие на София”ЕАД (ФУГРС) и „СИБАНК” ЕАД. От страна на ФУГРС договорът беше подписан от изпълнителния директор Надя Данкинова, а от страна на СИБАНК от Христина Филипова - Прокурист и Светла Георгиева – Изпълнителен директор.

виж повече
Участие на ФУГРС във ФОРУМ ГРАДЪТ, 9 юни 2015 г.

Надя Данкинова, изпълнителен директор на „Фонд за устойчиво градско развитие на София“ (ФУГРС) ЕАД представи „Възможностите на инструмента Jessica и фонд ФЛАГ за финансиране на градски проекти.“ на четвъртата по ред конференция ФОРУМ ГРАДЪТ.

виж повече
Подписване на договор за апаратура за лъчехирургия в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“

На 8 юни 2015 г., в присъствието на министрите на здравеопазването д-р Петър Москов и на регионалното развитие и благоустройство г-жа Лиляна Павлова и г-н Томас Брънс, търговско аташе на Посолството на САЩ у нас, г-н Димитър Димитров, изпълнителен директор на „Софарма Трейдинг" АД и д-р Мариета Райкова, директор на УМБАЛ „Св. Иван Рилски" ЕАД, подписаха договор за закупуване и инсталиране на Системата за лъчехирурги

виж повече
ФУГРС участва със свой щанд на състоялото се на 17 и 18 май 2015 г. Бизнес изложение и Борса на общински проекти

ФУГРС участва със свой щанд, съвместно в фонд ФЛАГ, на състоялото се на 17 и 18 май 2015 г. Бизнес изложение и Борса на общински проекти в Палата №6 на Международен панаир Пловдив. Изложението бе част от програмата на Годишната среща на местните власти от Югоизточна Европа.

виж повече
На 4 февруари 2015 г., по повод Световния ден за борба с рака в аулата на „СБАЛ по Онкология“ ЕАД се състоя официалното представяне на договор за финансиране на градски проект: „РАЗВИТИЕ НА ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНО ЛЕЧЕНИЕ В СБАЛО – ЕАД, гр. София

Общата стойност на проекта е 5 596 088 лв., като 4 233 630 лв. са предоставени под формата на заем по инициатива JESSICA. От тях 2 116 815 лева (50%) са средства, предоставени от Оперативна програма „Регионално развитие 2007-2013 г.“, а останалите 2 116 815 лева (50%) са средства, предоставени от Фонд за устойчиво градско развитие на София – ФУГРС ЕАД

виж повече
На 26 януари 2015 г. се състоя официалното подписване на десетия договор за финансиране на градски проект - „Парк „Възраждане”, гр. София, район „Възраждане”, м. „Зона Б-5-4”, кв. 1a, УПИ I и УПИ III“ – I етап на общинско дружество „Софийски имоти” ЕАД

Проектът предвижда изграждането на зелена площ за обществено ползване с паркинг за 54 паркоместа, нова монолитна сграда на две нива за кафе-ресторант, съоръжение за катерене, амфитеатър за провеждане на културни и акционни събития, зона за циркова площадка и др. Реализацията на проекта ще създаде условия за подобряване на обществената среда за отдих и развлечения от семеен тип на територията на Столична община и в частност в район „Възраждане”.

виж повече
Първа копка по проект „Изграждане на образователно-спортен комплекс в гр. София, район Лозенец“

На 26 януари 2015 г., в присъствието на вр. и.д. посланик на Великобритания г-жа Сара Райли, министъра на младежта и спорта Красен Кралев, заместник министъра на образованието проф. Николай Денков се състоя събитие за първа копка по проект „Изграждане на образователно-спортен комплекс в гр. София, район Лозенец" с инвеститор - ОБРАЗОВАТЕЛНО – СПОРТЕН КОМПЛЕКС ЛОЗЕНЕЦ ЕАД.

виж повече
На 23 януари 2015 г., от 10:00 ч., в офиса на ФОНД ЗА УСТОЙЧИВО ГРАДСКО РАЗВИТИЕ НА СОФИЯ ЕАД се състоя официалното подписване на деветия договор за финансиране на градски проект - „ИЗГРАЖДАНЕ НА „ПАЗАР НА ЦВЕТЯТА“ на общинско дружество „Пазари Север”

На 23 януари 2015 г., от 10:00 ч., в офиса на ФОНД ЗА УСТОЙЧИВО ГРАДСКО РАЗВИТИЕ НА СОФИЯ ЕАД се състоя официалното подписване на деветия договор за финансиране на градски проект - „ИЗГРАЖДАНЕ НА „ПАЗАР НА ЦВЕТЯТА“ на общинско дружество „Пазари Север” ЕАД. Договорът бе подписан от изпълнителния директор на ФУГРС ЕАД - г-жа Надя Данкинова и изпълнителния директор на „Пазари Север” ЕАД – г-жа Райна Александрова.

виж повече
„Четвърта многопрофилна болница за активно лечение - София” ЕАД представи четирите високотехнологични уреда, закупени по проект, финансиран от ФУГРС

В рамките на събитие, състояло се на 19 януари 2015 г., и в присъствието на столичния кмет Йорданка Фандъкова и заместник-кмета по направление "Столично общинско здравеопазване" ген. Стоян Тонев, бяха представени четирите високотехнологични медицински уреда, закупени по проект „ОСИГУРЯВАНЕ НА РЕНТАБИЛНА ЗДРАВНА ИНФРАСТРУКТУРА И ПОДОБРЯВАНЕ КАЧЕСТВОТО НА МЕДИЦИНСКИТЕ УСЛУГИ В „IV МБАЛ-СОФИЯ” ЕАД, ЧРЕЗ ЗАКУПУВАНЕ И ДОСТАВКА НА НОВА МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА”.

виж повече
^

  © 2016 - 2017 Фонд за устойчиво градско развитие
Всички права запазени.
 

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.


Сайтът е разработен от ИНАТ - Ивайло Божинов ЕТ (www.inat.biz)