Фонд за устойчиво градско развитие на София (ФУГРС) - Jessica София

Към основното съдържание
Към главното меню
„Фонд за устойчиво градско развитие“ ЕАД участва в семинар на тема „Интегрирано градско развитие чрез използване на финансови инструменти“

Събитието се проведе в периода 27-28.09.2017 г. в Експозиционен център "ФЛОРА", гр. Бургас и бе насочено към експерти от общински търговски дружества, евроексперти и финансисти от общините, които участват в разработването и управлението на проекти, реализирани с финансови инструменти.

виж повече
ФУГР ЕАД представи възможностите за финансиране с Финансови инструменти в периода 2014-2020

На 23.06.2017 г., в гр. Велико Търново, се проведе Информационен ден на тема "Напредък по финансовите инструменти по ОПРР 2014-2020 г."

виж повече
Опитът на ФУГР бе представен на конференция "Бизнес тема: Еврофондове, публични програми и интелигентен растеж"

Деница Николова - замесник-министър на регионалното развитие и благоустройството - представи успешната дейност на "Фонд за устойчиво градско развитие" ЕАД през първия етап на инвестиране

виж повече
ФУГРС сключи първото си Споразумение за проектно финансиране от етапа на реинвестиране

На 22.02.2017 г., в присъствието на кмета на гр. София - г-жа Йорданка Фандъкова, бе подписан договорът за кредит между ФУГРС ЕАД и Втора многопрофилна болница за активно лечение - София ЕАД.

виж повече
ФУГРС отчете 133 897 кв. м. подобрени и реновирани градски терени и създадени 117 нови работни места

Фондът за устойчиво градско развитие на София представи резултатите от дейността през първия четиригодишен период на специално събитие на 15.11.2016 г. в сградата на училище „Св. Георги“. Сред официалните гости бяха министър Лиляна Павлова и кметът на София Йорданка Фандъкова, представители на Управляващия орган на ОП „ Регионално развитие“, на банки-партньори, както и мениджърите на търговските дружества, чиито проекти са финансирани от този нов за България финансов инструмент.

виж повече
На 03.11.2016 г. се проведе официалното представяне на проекта на ДКЦ XII - София

На 3.11.2016 г. от 11:00 часа се проведе официалното представяне на градски проект „Подобряване качеството на медицинските услуги и осигуряване на рентабилна здравна инфраструктура в ДКЦ XII гр. София чрез закупуване и доставка на иновативна медицинска апаратура”, финансиран от „Фонд за устойчиво градско развитие на София – ФУГРС“ ЕАД.

виж повече
ФУГРС подкрепи провеждането на Форум "Градът" 2016

"Фонд за устойчиво градско развитие на София - ФУГРС" ЕАД бе официален партньор на Форум "Градът" 2016. Изпълнителният директор на Фонда, Надя Данкинова, взе участие в първия панел на събитието, чиято тема бе "Перспективи за развитие на българските градове". В рамките на този панел бяха представени инвестиционните програми за периода 2014-2020 г., модели и инструменти за финансиране на градски проекти и насоки и предизвикателства пред устойчивото развитие на българските общини.

виж повече
„Фонд за устойчиво градско развитие на София – ФУГРС“ ЕАД сключи своя четиринадесети договор за финансиране на градски проект по линия на инициативата JESSICA.

На 11.08.2016 г., в присъствието на г-жа Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община, г-н Дончо Барбалов – зам. кмет на столична община и д-р Веселин Милев – председател на постоянната комисия по здравеопазване и социална политика на столичен общински съвет, се състоя официалното подписване на договор за финансиране на проект „Подобряване качеството на медицинските услуги и осигуряване на рентабилна здравна инфраструктура в ДКЦ XII гр. София чрез закупуване и доставка на иновативна медицинска апаратура”.

виж повече
На 17 април 2016 г. официално бе открит Парк "Възраждане"

На 17 април 2016 г. бе официално открит Парк "Възраждане" - първият изцяло новоизграден парк в София от близо 30 години насам. Това е поредният успешно завършен проект, финансиран със средства от "Фонд за устойчиво градско развитие на София - ФУГРС" ЕАД, по линия на инициативата JESSICA. Заемът, който ФУГРС предостави на общинското дружество "Софийски имоти" ЕАД за изпълнението на проекта е в размер на 1 742 060 - 871 030 лв. (50%) от тези средства са предоставени от ОП "Регионално развитие 2007-2013 г.", а останалите 50% са търговско финансиране, осигурено от ФУГРС.

виж повече
Отвори врати Медицински Център „Салвебис“, гр. София, във връзка с изпълнението на проект „Иновативно лечение на заболяването „ендометриоза“ и статични заболявания на ЖПО в „МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР САЛВЕБИС“ – София“.

В началото на месец март 2016 г. официално бе открит поредния успешно завършен проект, финансиран от „Фонд за устойчиво градско развитие на София – ФУГРС“ ЕАД по инициативата JESSICA - Медицински център "Салвебис", гр. София. Общата стойност на проекта е 1 411 317 лева, като 510 000 лева са предоставени под формата на заем по инициативата JESSICA. От тях 255 000 лева (50%) са предоставени от ОП „Регионално развитие 2007-2013“, а останалите 255 000 лева (50%), са средства, предоставени от „Фонд за устойчиво градско развитие на София – ФУГРС“ ЕАД.

виж повече
^

  © 2016 - 2017 Фонд за устойчиво градско развитие
Всички права запазени.
 

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.


Сайтът е разработен от ИНАТ - Ивайло Божинов ЕТ (www.inat.biz)