Фонд за устойчиво градско развитие на София (ФУГРС) - Jessica София

Към основното съдържание
Към главното меню
Фондът за устойчиви градове подписа две споразумения с Фонд на фондовете и ще отпусне над 342 млн. лв. кредити с преференциални условия

Обединението на ФУГР, Фонд ФЛАГ, ОББ и БКО ще кредитира проекти за градска среда, енергийна ефективност, туризъм и културно наследство до края на 2023 г.

виж повече
„Фонд за устойчиви градове“ е избран за фонд за градско развитие за София и за Южна България

Фондът включва Фонд за устойчиво градско развитие, Фонд ФЛАГ, ОББ и Българска консултантска организация, като ще разполага с ресурс от близо 360 млн. лв. за финансиране на устойчиви проекти за градско развитие и туризъм до 2023 г.

виж повече
Център за лечение на очни болести "Зрение 2020"

През януари 2018 г. ФУГР ЕАД сключи договор за проектно финансиране на специализиран медицински център за превенция, диагностика и лечение на социално-значими зрителни заболявания.

виж повече
Посещение на делегация на Комисията по регионално развитие (REGI) към Европейския парламент.

В периода 29 – 31.10.2017 г. в гр. София се проведе посещение на делегация на Комисията по регионално развитие (REGI) към Европейския парламент. В рамките на посещението делегацията са запозна с резултатите от изпълнението на проекти, финансирани по инициативата JESSICA чрез „Фонд за устойчиво градско развитие“ ЕАД.

виж повече
Участие на ФУГР в шестото издание на ФОРУМ ГРАДЪТ, 26.10.2017 г.

Изпълнителният директор на фонда взе участие в шестото издание на ФОРУМ ГРАДЪТ организиран от ГРАДЪТ Медиа Груп. Форумът дава публичност на визията на градските лидери за приоритетите при реализиране на потенциала на градовете и предоставя платформа на бизнеса за популяризиране на постиженията и иновациите в областта на управлението, планирането и реализирането на ключовите градски системи.

виж повече
„Фонд за устойчиво градско развитие“ ЕАД участва в семинар на тема „Интегрирано градско развитие чрез използване на финансови инструменти“

Събитието се проведе в периода 27-28.09.2017 г. в Експозиционен център "ФЛОРА", гр. Бургас и бе насочено към експерти от общински търговски дружества, евроексперти и финансисти от общините, които участват в разработването и управлението на проекти, реализирани с финансови инструменти.

виж повече
ФУГР ЕАД представи възможностите за финансиране с Финансови инструменти в периода 2014-2020

На 23.06.2017 г., в гр. Велико Търново, се проведе Информационен ден на тема "Напредък по финансовите инструменти по ОПРР 2014-2020 г."

виж повече
Опитът на ФУГР бе представен на конференция "Бизнес тема: Еврофондове, публични програми и интелигентен растеж"

Деница Николова - замесник-министър на регионалното развитие и благоустройството - представи успешната дейност на "Фонд за устойчиво градско развитие" ЕАД през първия етап на инвестиране

виж повече
ФУГРС сключи първото си Споразумение за проектно финансиране от етапа на реинвестиране

На 22.02.2017 г., в присъствието на кмета на гр. София - г-жа Йорданка Фандъкова, бе подписан договорът за кредит между ФУГРС ЕАД и Втора многопрофилна болница за активно лечение - София ЕАД.

виж повече
ФУГРС отчете 133 897 кв. м. подобрени и реновирани градски терени и създадени 117 нови работни места

Фондът за устойчиво градско развитие на София представи резултатите от дейността през първия четиригодишен период на специално събитие на 15.11.2016 г. в сградата на училище „Св. Георги“. Сред официалните гости бяха министър Лиляна Павлова и кметът на София Йорданка Фандъкова, представители на Управляващия орган на ОП „ Регионално развитие“, на банки-партньори, както и мениджърите на търговските дружества, чиито проекти са финансирани от този нов за България финансов инструмент.

виж повече
^

  © 2016 - 2017 Фонд за устойчиво градско развитие
Всички права запазени.
 

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.


Сайтът е разработен от ИНАТ - Ивайло Божинов ЕТ (www.inat.biz)